Λίγα λόγια για μένα

εικόνα νίκη σουντουλίδου

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην πόλη της Θεσσαλονίκης.  Απόφοιτος Τμήματος Ψυχολογίας ΑΠΘ και κάτοχος Άδειας Ασκήσεως Επαγγέλματος Ψυχολόγου (Αριθμός Πρωτοκόλλου: 24/7426), στη συνέχεια απέκτησα  Μεταπτυχιακό τίτλο Ειδίκευσης  στην Κλινική Ψυχολογία (MSc Clinical Psychology, Leiden University, Netherlands). Επιστρέφοντας στην Ελλάδα, αποφασίζω να επεκτείνω και να ολοκληρώσω την ψυχοθεραπευτική μου εκπαίδευση παρακολουθώντας το εκπαιδευτικό πρόγραμμα του Ιατρικού Ψυχοθεραπευτικού Κέντρου στη Γνωστική Αναλυτική Ψυχοθεραπεία. 

Πεδίο ενδιαφέροντος μου αποτελούσε πάντα η κλινική κατεύθυνση, και έτσι η δραστηριοποίηση μου, πέρα από την πρακτική μου άσκηση στο 1ο Ειδικό Σχολείο Θεσσαλονίκης, ήταν πάντα προσανατολισμένη στην κλινική πρακτική,  συνεργαζόμενη με φορείς ψυχικής υγείας, όπως το ΚΨΥ ανατολικού τομέα, και το Γενικό Νοσοκομείο Παπαγεωργίου. Στα πλαίσια αυτά, παρείχα τα τελευταία χρόνια υπηρεσίες ατομικής ψυχοθεραπείας και ψυχολογικής υποστήριξης, αναλαμβάνοντας περιστατικά ευρείας συμπτωματολογίας και ψυχικών δυσκολιών. 

Σήμερα, διατηρώ το ιδιωτικό μου γραφείο στο κέντρο της Θεσσαλονικής, όπου και εκεί παρέχω ατομική ψυχοθεραπεία σε ενήλικες, ανάλογα πάντα και προσαρμοσμένη στις ανάγκες και το αίτημα του θεραπευόμενου.

Επικοινωνία

Παλαιολόγου Κωνσταντίνου 17, Αγία Σοφία, 546 22 Θεσσαλονίκη